INmusic

Ljetno kino na INmusicu!

Ljetno kino na INmusicu!

S Lastova nam stiže sinonim za daleke jadranske otoke, duge tople noći i zvuk cvrčaka. Dolazi nam Ljetno kino! Bend kojeg slobodno možemo prozvati „kućnim bendom“ ovogodišnjeg INmusic festivala. Max Juričić na ukulelama, Vlade Matulićna klarinetu i Filip Petković za bubnjevima imaju poseban zadatak da 23. i 24. juna projiciraju samo pozitivnu energiju. Ukulele, klarinet, bubanj te višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu(…)

Foals potvrđeni za INmusic Festival

Foals potvrđeni za INmusic Festival

Britanski indie rockeri Foals potvrđeni su za INmusic Festival. Oni na Jarun dolaze promovisati posljednji studijski materijal ‘Holy Fire’ kojeg su objavili u februaru prošle godine. Oni se pridružuju line-upu kojeg do sada čine The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Flogging Molly, Bombay Bicycle Club, Digitalism, Wolfmother, Bombino, i mnogi drugi. INmusic festival se održava(…)

S3ngsi i Gatuzo na INmusic festivalu

S3ngsi i Gatuzo na INmusic festivalu

Uz muzičke velikane kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Flogging Molly i mnoge druge izvođače koji će nastupiti na ovogodišnjem INmusic festivalu, zasvirat će i domaće snage, dva zagrebačka benda: Gatuzo i S3ngs! Iako je svaki od njih originalan na svoj način, muzička kritika je S3ngse nazvala hrvatskom inačicom Kaiser Chiefsa,(…)

Britanski bend Bombay Bicycle Club na INmusicu

Britanski bend Bombay Bicycle Club na INmusicu

Organizatori INmusic festivala potvrdili su nastup benda Bombay Bicycle Club na ovogodišnjem izdanju. Bend u Zagreb dolazi na krilima albuma ‘So Long, See You Tomorrow', koji je objavljen početkom februara. Do sada su objavili četiri studijska materijala. INmusic festival se održava od 23. do 25. juna na Otoku hrvatske mladeži Jarun. Ulaznice za ovaj festival se(…)

Digitalism stižu na INmusic

Digitalism stižu na INmusic

Residentadvisor napisao je sljedeće; “Ako Franz Ferdinand stvara rock muziku koja tjera ljude na ples, Digitalism stvaraju plesnu muziku koja tjera ljude na rock'n'roll.” Jens Moelle i Ismail “Isi” Tuefekci su hamburžani ujedinjeni pod nazivom Digitalism. Njihov muzički izričaj je elektronika, a kako je uobičajeno u tom žanru, zanat su ispekli remiksirajući razne izvođače kao što(…)

INmusic festival otvorio natječaj za bendove

INmusic festival otvorio natječaj za bendove

Već drugu godinu za redom INmusic festival u suradnji s Ožujskim pivom organizira natječaj Zasviraj sa Žujom čiji pobjednik dobiva jedinstvenu priliku zasvirati na ovogodišnjem INmusic festivalu! Pobjednik natječaja imat će priliku zasvirati na pozornicama gdje će zasvirati velika glazbena imena svjetske scene kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Flogging Molly i mnogi(…)

Bassekou Kouyate & Ngoni Ba na INmusic festivalu

Bassekou Kouyate & Ngoni Ba na INmusic festivalu

Za Bassekoua kažu da je ˝živi dokaz da blues stiže iz okolice Segua˝, a britanski Guardian ga je nazvao “afričkom inačicom Jimija Hendrixa”. BBC tvrdi da njegova glazba spada u najvrijednije primjerke suvremene afričke glazbe, a u njegove poznate obožavatelje ubrajaju se Damon Albarn i Fatboy Slim. Bassekou Kouyate je premijerno nastupio u Zagrebu 2008.(…)

Wolfmother se pridružuju line-upu INmusic Festivala

Wolfmother se pridružuju line-upu INmusic Festivala

Australijski rockeri Wolfmother upravo su najavljeni kao novi izvođači koji će nastupiti na Jarunu u junu. INmusic Festival se održava od 23. do 25. juna, a nastupaju The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Flogging Molly, Crystal Fighters, Bombino, Jagwar Ma, Kuroma i mnogi drugi. Ulaznice za ovaj festival se mogu kupiti i u Bosni i(…)

Bomba Estéreo dolazi rasplesati INmusic festival!

Bomba Estéreo dolazi rasplesati INmusic festival!

Sjajan kolumbijski sastav Bomba Estéreo dolazi rasplesati INmusic festival! Zasvirat će na OTP World Stageu i pridružiti se do sada najavljenim izvođačima devetog po redu INmusic festivala: The Black Keys, Pixies, MGMT, The Fratellis, Flogging Molly, Crystal Fighters, Bombino, Jagwar Ma, Kuroma i mnogi drugi… Bomba Estéreo osnovani su 2005. godine kao projekt vizualnog umjetnika i muzičara Simóna Mejía, koji(…)